Anahtar Kelimeler: Kozan pompalı tüfekli saldırı

Kozan da pompalı tüfekli saldırı

Kozan da pompalı tüfekli saldırı

Kozan'da meydana gelen olayda kimliği belirlenemeyen bir kişi önce bir otomobile pompalı tüfekle ateş açtı, daha sonra bir işyerinin camına ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Kozan'da meydana gelen olayda bir kişi önce bir otomobile pompalı tüfekle ateş açtı, daha sonra bir işyerinin ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Olay, Salı günü akşam saatlerinde Aslanpaşa Mahallesi Mehmetçik Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kamber Y. isimli şahıs otomobilini evinin önüne park ettikten sonra eve girdi. Eve girdiğinde dışarıdan bir el silah sesi duyan otomobil sahibi dışarı çıktığında aracına pompalı tüfekle ateş açıldığını gördü. Olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis incelemesini gerçekleştirdiği sırada olay yerine yakın bir yerde bulunan Fehmi Özel Türkay Caddesi üzerindeki bir iş yerine de pompalı tüfek ile saldırı gerçekleştirildiği  ihbarı geldi. Bu olaydan sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişinin yakalanması için olay bölgesini abluka altına aldı. Yapılan titiz çalışma sonrası olayı gerçekleştirdiği iddia edilen H.A. isimli zanlı yakalanarak göz altına alındı.

Polisin meydana gelen pompalı tüfekli saldırı ile ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenildi.