Kozan Devlet Hastanesi yeni yoğun bakım ünitesi hizmete girdi 

Kozan Devlet Hastanesi yeni yoğun bakım ünitesi hizmete girdi 

Pandemi hastanesi olan Kozan Devlet Hastanesi 6 hasta kapasiteli yeni yoğun bakım servisini ilçe sağlık hizmetlerine kazandırdı.

Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çağlar Bozkurt, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlker Telli ile birlikte Kozan Devlet Hastanesine kazandırılan yeni yoğum bakım ünitesinin açılışını gerçekleştirdi. 
Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çağlar Bozkurt “ Kozan Devlet Hastanesi 175 olan yatak sayısını 205 yatak kapasitesine çıkardı. 6 yataklı yeni yoğun bakım servisimiz vardı. Bu bizim için önemli bir adım. Normalde 120 gün ihale olan süreci 60 gün gibi kısa bir sürede hizmeti tamamlamış olduk. Bu sürede daha önceki projeyi başlatan idarecilerimize, il sağlık müdürlüğümüze emekleri için çok teşekkür ediyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın mantığıyla çalışmaya devam ediyoruz ” dedi.
Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Pandemi sürecinde yoğun mesai gerçekleştiren sağlık çalışanları ile birlikte sağlıkta ilçenin daha iyi hizmet vermesi için sağlık çalışanlarının büyük özveri gösterdiğini kaydederek “ daha önce yoğun bakım ünitelerimize 2. Basamak yoğun bakım ünitesi açıldı. Daha verimli ve iyi bir hizmet verilecek. Emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu. 
 Yoğun bakım ünitesi kurdele kesimi ile açılarak 450 bin TL’lik sağlık yatırımı ilçeye kazandırılmış oldu.