Anahtar Kelimeler: KOZAN RAMAZANDA DOPDOLU

KOZAN FM RAMAZANDA DA DOPDOLU

KOZAN FM RAMAZANDA DA DOPDOLU

Çukurova'nın en güçlü radyolarından biri olan 90.0 Kozan FM Ramazan ayında da dopdolu yayın akışıyla sizlerle birlikte olacak.

Kozan'ın ilk radyosu olan, Kozan'ın dünyaya açılan sesi 90.0 Kozan FM’de Ramazan ayı nedeniyle yeni yayın politikası oluşturuldu. Gün boyunca birbirinden güzel programlar ve şarkılarla evlerinize konuk olan 90.0 Kozan FM’de sabah 06.00 ile 09.00 arasında birbirinden güzel türküler sizlerle oluyor. 09.05'te “Gül ile gün güne” programı ile dünyadan ve Türkiye'den en son gelişen ilginç konular ve gezilmesi görülmesi gereken yerlerle ilgili bilgiler veriyor. Saat 11.00’da ise, nostalji kuşağı başlıyor. 12.00'da hareketli sanat müzikleri ile yayın akışı devam ediyor.

Saat 13.05'te “Bengü'nün Günlüğü” programı ile güne dair ne varsa her şeyi bu programda bulabiliyorsunuz.

Saat 15.05'te ise şehrin en iyi radyosu Kozan FM’de hayata farklı bir pencereden bakan “Emrah Yayında” programı başlıyor.

Ramazan ayı nedeniyle saat 16.05 itibariyle birbirinden güzel ilahiler, hadisler ve sohbetler ile iftar vaktine kadar Ramazan ayı boyunca sizlerle birlikte olacak.

Yayının akşam kuşağında ise hem arabesk, hem de pop şarkılardan oluşan birbirinden güzel şarkılar sizler için seçiliyor. Ayrıca, saat 05.00'da ise Kur'an-ı Kerim Hatmi programı Ramazan ayı boyunca 90.0 Kozan FM’de olacak.

Bunların dışında saat sabah saat 08.00 itibarıyla her saat başı dünyadan ve bölgeden haberlerde 90.0 Kozan FM'de.

Gözünüz, gönlünüz ve kulağınız 90.0 Kozan FM’de olsun.