Anahtar Kelimeler: Kozan Gençlik Kulübü tanıtıldı

Kozan Gençlik Spor Kulübü tanıtıldı

Kozan Gençlik Spor Kulübü tanıtıldı

Kozan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri kulüp tanıtım programı gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz günlerde başkanlığını Ali Gültekin’in yaptığı Kozan Gençlik Spor Kulübü çalışmalarına başladı. Düzenlenen yemekli programda kulüp takım oyuncularının yapacağı çalışmalar, kulübün hedefleri ve kuruluş amacı gibi konularda basın mensuplarına bilgi verildi.
Kozan Gençlik Spor Kulübü geçtiğimiz günlerde oluşum sağlayarak spor çalışmalarına başladı. Kulübün başkanlığını Ali Gültekin yapacak. Başkan yardımcılığını Üzeyir Öztürk, saymanlığı Zafer Yılmaz, sekreterliği Rıdvan Sırkıntı yapacak. Mehmet Akbaş genel kaptan olarak kulüpte faaliyet gösterirken, Seyfi Tur ise kulübün as başkanı olarak görev yapacak. Futbol Şube Sorumlusu Hasan Tok, Besin ve Medya Sorumlusu ise gazeteci Ertan Şahin oldu. Kulüpte taraftar sorumluluğunu Murat Köküsoy yerine getirecek. Altyapı sorumluluğunu Abdullah Durur yerine getirecek. Hakla İlişkiler Sorumluluğu Devlet Zor, Ali Alikahyaoğlu ve Yüksel Şahbazoğlu’nda. Ali Yörüger kulüpte üye olarak yer alırken, Mustafa Elibol ise kulübün Genel Koordinatörü olarak görev aldı.
Düzenlenen yemekli programda konuşma gerçekleştiren kulüp başkanı Ali Gültekin, Kozanlı gençlerin hedefinin futbol oynayacağı bir kulüp ile halkın karşısına çıkmak istediklerini ifade etti. Gültekin yaptığı açıklamada; "19 yaşını dolduran delikanlılarımızın profesyonel takımımızdan statü gereği futboldan kopmak zorunda kaldıklarını görüyoruz. Profesyonel imza atamayan ama çok yetenekli olan bu gençlerimizle 1. amatör kümeden yepyeni bir hikaye yazmak istiyoruz. Amacımızın sadece 1. amatör küme takımımızın çalışması ve hedefe oynaması olmadığını, altyapı çalışmalarıyla Kozanlı gençleri altyapısı sağlam bir futbolcuya dönüştürmek olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu konudaki iddiamızı altyapıların elit hocası olan yetiştirdiği futbolcuları Süper Lig ve diğer profesyonel liglerin altyapısına defalarca göndermiş Onur Satır ile ortaya koymak istiyoruz. Biz, Kozan'a ve Kozanlı gençlere çok güveniyor ve çok inanıyoruz. Bu yolda da herkesten destek bekliyoruz” dedi.