Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Kozan Ticaret Odası'nın Aylık Meclis Toplantısına Katıldı

Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Kozan Ticaret Odası

Kozan Ticaret Odası, düzenlediği aylık olağan meclis toplantısında Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık'ı ağırladı.

Toplantıda konuşan Komutan Anacık, 4 yıldır Kozan'da görev yaptığını ve bu süre içinde Kozan'ı evi gibi gördüğünü ifade ederek, Ticaret Odası'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirtti.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir de yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşları olarak her zaman kurumlarla istişare halinde olduklarını, halkla iç içe olduklarını ve sorunlara her daim çözüm odaklı yaklaştıklarını söyledi. İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık'ın bu anlayışa uygun hizmet verdiğini ifade eden Kandemir, Komutan Anacık'a katılımından dolayı teşekkür etti.

Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı'nın Kozan halkına sunduğu hizmetlerin önemine dikkat çeken Kandemir, "İlçemizde güvenliğin sağlanması ve huzur ortamının tesis edilmesi için Jandarma Teşkilatımızın çalışmaları çok önemli. İlçe Jandarma Komutanımız Nuh Anacık, bu anlamda çok başarılı bir çalışma sergiliyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Toplantı sonunda Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık'a plaket takdim etti. Komutan Anacık da Kozan Ticaret Odası Başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.