Kozan İmarspor Kulübü’nde Birlik ve Beraberlik Gecesi

Kozan İmarspor Kulübü’nde Birlik ve Beraberlik Gecesi

Kozan İmarspor Kulübü, birlik ve beraberlik için bir program düzenledi.

 Kozan Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleşen programda, kulüp bünyesinde faaliyet gösteren spor dallarındaki sporcular, yönetim, antrenörler ve teknik heyetler bir araya geldi.

Boks antrenörü Fatih Öztürk, Azra Yılmaz'ın başarısından dolayı mutlu olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin de, boksta Adana'nın 20 yıldır kazanamadığı kupayı Kozan'a getiren Azra Yılmaz'ı tebrik etti. Gültekin, boksta Adana'yı geçeceklerini söylediklerini ve bunu başardıklarını belirtti.

Kozan İmarspor Kulübü Başkanı Serhan Gültekin, kulübün kısa sürede önemli başarılar elde ettiğini belirterek, bu başarıların devamının geleceğini söyledi. Gültekin, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan İmarspor Kulübü'nün başarısından dolayı mutlu olduklarını belirterek, kulübün daha da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. 

Programda, Kozan İmarspor Kulübü'nün faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, kulüpte yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Programın sonunda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.