Kozan İYİ Parti’den Elazığ için yardım kampanyası

Kozan İYİ Parti’den Elazığ için yardım kampanyası

Iyi Parti Kozan İlçe Teşkilatı tarafından Andıl Caddesi eski Nur Sineması karşısında yardım yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.Yardım yapmak isteyenlerin bizzat giderek yardımlarını yapabilirler.

Elazığ'da yaşanan depremin ardından iyi Parti il ve ilçe başkanlıkları aracılığı ile Elazığ'a gönderilmek üzere yardım kampanyası başlattı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral akşener'in talimatıyla tüm Türkiye'de il ve ilçe teşkilatlarında Elazığ'a gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda, İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı ve partililer Andıl Caddesi üzerinde eski Nur Sineması karşısında yardım standı açtılar.

Iyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı; “İyi partililer ve gönüllüler, gün devletimizin yanında seferberlik günüdür. Herkesi Elazığ için iklim koşullarını dikkate alarak yapacağımız aynı yardımlara katkı sağlamaya davet ediyoruz. Yardımlarımız toplandıktan sonra Elazığ Valiliği’ne teslim edilecektir. Özellikle, depremzedelerin mağduriyetlerinin bir nebze de olsa giderilmesi için giyecek, yiyecek ve içecek gibi yardımların yapılmasını istiyoruz. Bunun yanında nakdi yardım yapmak isteyen vatandaşlarımıza da aracı olacağız. Ihtiyaca göre ortalama 3 gün boyunca yardım standımız açık kalacaktır. Bütün depremzedelere geçmiş olsun diyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kozanlıların yardım elini mutlaka uzatacağına inanıyoruz. Şimdiden yardım yapan herkese Allah razı olsun diyoruz” dedi.