Kozan Koleji Göz Doldurdu

Kozan Koleji Göz Doldurdu

MEB’in yaptığı açıklamaya göre TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı. Yerleştirmeye Esas Puan’a göre Kozan’da yüksek puan alan öğrencilerin bulunduğu Kozan Koleji bireysel ve kitlesel başarıda göz doldurdu.

Kozan Kolejinden mezun olan 44 öğrenciden 9’u Kozan Fen Lisesine yerleştiği ve Kozan Kolejinin 493,59 puanlı öğrencisi Z.Demir ile yüksek puanlı diğer öğrencilerin Kozan Fen Lisesini tercih ettikleri öğrenildi.

            Kozan Koleji Müdürü Kemal ALTINTAŞ, 2014 TEOG yerleştirmelerinde mezun ettikleri 44 öğrenciden  %26,4’ünün Fen Lisesine yerleştiğini ve Kozan Kolejinin kurulduğu yıldan bu güne hep başarılara imza attıklarını, başarı geleneğini devam ettirdikleri için bütün öğrenci ve velileri kutladıklarını ifade etti.

            2014 TEOG sonucu yerleşen öğrencilerin kayıt işlemlerinin yerleştirme esas ve usullerine göre sistem üzerinden otomatik olarak yapılacağı, öğrencilerin yerleştirmeye yönelik nakil taleplerinin 25 Ağustos 2014 tarihinden itibaren öğrenci velisi tarafından öğrencinin kesin kaydının olduğu okul müdürlüklerine yapılacağı ifade edildi.