KOZAN MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ AÇILDI

KOZAN MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ AÇILDI

Kozan’daki 15 mahalle muhtarının bir araya gelerek kurduğu ‘Merkez Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ düzenlenen törenle açıldı.

Tufanpaşa Mahallesi Şıh Efendi Bulvarındaki dernek binasında gerçekleşen açılış törenine Kozan Kaymakamı Avni Oral, Belediye Başkanı Musa Öztürk, siyasi partilerin ilçe başkanları, milletvekili aday adayları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, köy muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek Başkanı ve Tufanpaşa Mahalle Muhtarı Nuh Çolak yaptığı konuşmada açılışa katılan protokol üyeleri ve misafirlere teşekkür etti. Muhtarların mahallelerin hizmetkârları olduğunu belirten Çolak; “Bu derneği mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza daha çok yardımcı olabilmek ve onların kamudaki işlerine aracılık yapmak için kurduk. İnşallah sorunları birlikte çözeceğiz derneğimiz Kozanımıza hayırlı olsun” dedi.

Programa katılan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, muhtarları tebrik ederek kurulan derneğin Kozan için hayırlı olması temennisinde bulundu. Göreve geldiği günden itibaren merkez ve köy muhtarları ile koordineli olarak çalıştıklarını belirten Başkan Öztürk; “Öncelikle kurulan bu derneğin başta ilçemize ve muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlarımız ile hep koordineli çalıştık. Muhtarlarımızın sorunlarını çözmek için bir belediye başkan yardımcısı görevlendirdim. Ayrıca her mahallede yaptığımız park çalışmalarında muhtarlarımız için muhtarlık binası inşa ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Kozan’a daha çok hizmet üretmek için muhtarlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.