Kozan OSB çalışanları yerinde aşılanıyor

Kozan OSB çalışanları yerinde aşılanıyor

Kozan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firma çalışanlarına yerinde covid-19 aşılama uygulaması başlatıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 ile mücadelede en önemli korunma yöntemi olarak bilinen aşılama çalışmalarına Türkiye'de son haftalarda hızlı bir artış sağlandı. Yaş sınırı gözetmeksizin sigortalı çalışanların da aşılanabileceğinin  duyurulması ile birlikte Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’de harekete geçti. Firmalarda çalışan işçiler kurulan mobil sağlık ekipleri tarafından covid-19 aşısı oluyor.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi’nde 40 firmada 1000 civarında çalışana aşı yapılacağı bildirildi. Birinci doz aşı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın;

"Covid-19 ile mücadelede önemli bir aşamayı katettik. Türkiye son haftalarda aşı çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda bizlerde Kozan Kaymakamlığı koordinesinde Kozan Organize Sanayi Bölgesinde aaliyet gösteren firmalarımızdaki çalışanlarımızın yerinde aşılanması için çalışma başlattık. İlçe Sağlık Müdürlüğü mobil sağlık ekipleri tarafından firmalardaki çalışanlar aşılanmaya başlandı. Kısa süre içerisinde 1. doz aşı çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz” Ifadelerini kullandı.