Anahtar Kelimeler: Kozan Protokolü bayramlaştı

Kozan Protokolü bayramlaştı

Kozan Protokolü bayramlaştı

Kozan'da Kurban Bayramı öncesi Kozan Protokolü düzenlenen törenle bayramlaştı. Şehit aileleri ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Kozan'da protokol bayramlaşması Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde yapıldı. Bayramlaşma törenine Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam pandemi vurgusunda bulundu. Vatandaşları maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları konusunda uyaran Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; "Kozan halkımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Kozan Kaymakamlığı olarak gereken tüm tedbirleri aldık. Kurban Bayramı’nda devletimiz kısıtlama getirmedi ama biz kendi kısıtlamamızı getirelim. Kurallara uyduğumuz zaman vaka sayısında azalma oluyor. Ne zaman ki tedbiri elden bırakıyoruz o zaman vaka sayısı artıyor. Kurallara uyalım ve sağlık çalışanlarının sırtındaki yükü alalım. Kurban Bayramı’nın bütün Müslüman alemine de hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal Hizmet Merkezi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından protokol mensupları şehit ailelerini de evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.