Anahtar Kelimeler: Kozan değiştirdi

Kozan renk değiştirdi

Kozan renk değiştirdi

Koronovavirüs derecelendirmesinde düşük riskli bölgeden orta riskli bölgeye geçen Kozan'da vaka sayıları her geçen gün artış gösteriyor. Kozan Kaymakamlığı konu ile ilgili olarak vatandaşları tedbirlere uymaya davet etti.

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs son günlerde Kozan'da da anormal derecede yükselişe geçti. Türkiye genelinde 50 binlere dayanan vaka sayılarında Kozan'da da gözle görülür artış var. Kozan Kaymakamlığı düşük riskli bölgeden orta riskli bölgeye geçildiğini ve vaka sayılarının da arttığına dikkat çekti.

Kozan Kaymakamlığından yapılan açıklamada; "İlçemiz maalesef ki düşük riskli bölgeden orta riskli bölgeye geçti ve vaka artışı da devam etmektedir. Lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim ve zorunlu olmadıkça da kalabalık ortamlarda bulunmayalım ve seyahat etmeyelim." İfadeleri kullanıldı.

Koronavirüse yakalanmamak için mecbur olunmadığı sürece dışarı çıkılmaması, çıkıldığında maske, mesafe kurallarına harfiyen uyularak hijyen konularına da çok dikkat edilmesi gerekiyor.