Anahtar Kelimeler: Kozan Saadet' Özçelik güven tazeledi

Kozan Saadet'te Özçelik güven tazeledi

Kozan Saadet

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanlığı'nın 8. Olağan Kongresi sonrasında tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Muammer Özçelik yeniden başkan seçildi.

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanlığı'nın 8. Olağan Kongresi Kozan Belediye Sinemasında delege ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Saat 13.00'da yapılan kongreye mevcut Başkan Muammer Özçelik tek liste ile aday olarak katıldı. Muammer Özçelik'in açılış ve selamlama konuşmasının ardından başlayan kongrede 9 maddelik gündem görüşüldü. Yapılan siyasi konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 80 delegesi bulunan Saadet Partisinde yapılan seçim sonucunda Muammer Özçelik başkanlığındaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu:
Süleyman Şenoğul, İlyas Bolat, Mesut Öncü, Ahmet Özkan, Ramazan Ünal, Sefa Aktaş, Ali İhsan Yıldırım, İsa Özçelik, İsmail Özkozanoğlu, İsmail Yalım, Abdullah Kozan, Nihat Aytan, Salim Kaynak, Mithat Yaşarcan.
Seçim sonrasında açıklama yapan Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik, Saadet Partisi olarak ülkemizin menfaat ve çıkarları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Olağan Kongremize katılan Parti yöneticilerimize, Belediye Başkanımıza, İlçe başkanlarımıza, delegelerimize ve birbirinden kıymetli Saadet Partililere ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.