Kozan şoförler odası Özgecan için toplandı

Kozan şoförler odası Özgecan için toplandı

Mersin’ in Tarsus ilçesinde hunharca katledilen Özgecan Aslan cinayetine tepkiler bitmiyor. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Kozan’ da da protestolar devam ediyor.

Özgecan Aslan’ ın katledilmesinden dolayı bu vahşice işlenen cinayeti ilçemiz Kozan’ da gerek siyasi parti temsilcileri gerekse STK’ lar kınamaya devam ediyor. Kozan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına bağlı bütün şoför esnafı Mustafa Azgın Otobüs Terminalinde toplanarak vahşice katledilen Özgecan Aslan için kınama protestosu düzenlediler. Odaya bağlı bütün şoför esnafı araçlarının ön camlarına Özgecan’ ın fotoğrafını yapıştırarak bir basın açıklaması yaptılar.

Hunharca katledilen Özgecan Aslan için tüm şoför esnafı adına Kozan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı; “ Özgecan Aslan isimli bir kızımızın bir servis aracında hunharca katledilmesini Kozan’ daki şoför esnafı ve servisçiler olarak şiddetle kınıyoruz. Başka Özgecan’ ların bu tür cinayete kurban gitmemesi için bütün şoför esnaflarımızla bu işin takipçisi olacağız. Araçlarımıza aldığımız her canlı bizim namusumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışmalarımızı yapacağız. Burada bizleri yalnız bırakamayan şoför esnafı arkadaşlarımıza bu hassas olayda bize destek oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Kozan’ da tek bayan servis şoförü de protestocuların arasında olması dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra düzenlenen protesto olaysız bir şekilde dağılarak son buldu.