Kozan Ticaret Borsası gazetecilerle buluştu

Kozan Ticaret Borsası gazetecilerle buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Kozan Ticaret Borsası Kozan'da çalışan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çevikalp ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Kozan'daki yerel ve ulusal basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Kozan'daki basın mensuplarının özverili ve dürüst çalıştığına dikkat çeken borsa İdris Çevikalp;

"Kozan Ticaret Borsası olarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde sizlerle bir araya gelmek istedik. Bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Borsa olarak, yerel basının desteklenmesi anlamında elimizden geleni yapıyoruz. Tekrardan bütün basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü şahsım ve yönetimimin adına kutluyorum" İfadelerini kullandı.

Gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle verilen öğle yemeğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, başta Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp ve bütün yönetimine ayrı ayrı teşekkür ettiler.