Kozan Ticaret Odası meslek grupları ile bir araya gelmeye devam ediyor

Kozan Ticaret Odası meslek grupları ile bir araya gelmeye devam ediyor

Kozan Ticaret Odası, meslek grupları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 6. grup meslek grubu ile kahvaltı programında bir araya gelindi.

Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya, kuyumcular, gazeteciler, dayanıklı tüketim malları, orman ürünleri ve perakende satış yapan meslek grupları katıldı.

Toplantıda konuşan Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, pandemi nedeniyle birkaç yıldır bir araya gelemediklerini ifade ederek, bundan sonra daha sık bir araya gelerek sorunları masaya yatıracaklarını söyledi.

Kandemir, "Kozan'ımızın ekonomik kalkınması için meslek gruplarının bir araya gelmesi ve sorunlarını birlikte çözmesi çok önemli. Bu toplantıların amacı da budur. Meslek gruplarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm önerileri sunmak için buradayız." dedi.

Toplantıya katılan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da, meslek gruplarının sorunlarının çözümü için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Özgan, "Kozan'ın gelişmesi ve kalkınması için tüm paydaşların birlikte çalışması gerekiyor. Meslek gruplarımızın sorunları bizim de sorunlarımızdır. Bu sorunların çözümü için birlikte çalışacağız." diye konuştu.

Toplantıda, meslek gruplarının ortak sorunları masaya yatırıldı.

Meslek grupları temsilcileri, bu sorunların çözümü için belediye ve ticaret odasının birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade ettiler.

Toplantı, meslek grupları temsilcilerinin sorunlarını dile getirmeleri ve çözüm önerileri sunmaları ile sona erdi.