Anahtar Kelimeler: KOZAN TÜGVA’ MUSTAFA ' DESTEK

KOZAN TÜGVA’DAN MUSTAFA ATLI'YA DESTEK

KOZAN TÜGVA’DAN MUSTAFA ATLI

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozan Temsilciliği, Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen bir programla Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Atlı'ya desteklerini açıkladı.

Programa çok sayıda gencin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya, Ülkü Ocakları Kozan Şube Başkanı Murat Mercan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek’te katıldı.

TÜGVA Kozan Temsilcisi Özgür Çoban: "Dünyada İyiye ve Güzele Dair Ne Varsa Burada

Programda ilk olarak konuşan TÜGVA Kozan Temsilcisi Özgür Çoban, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi ve "Dünyada iyiye ve güzele dair ne varsa burada" sloganıyla yola çıktıklarını söyledi. Çoban, 2014 yılında kurulan TÜGVA'nın 2017 yılından itibaren Kozan'da faaliyet gösterdiğini ve 2019 yılından beri ilçe temsilciliği görevini yürüttüklerini belirtti.

Vakfın amacının gençlere yönelik çeşitli eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemek olduğunu vurgulayan Çoban, "Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ve ümmetin umudu olan dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere emaneti olan Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkanı Adayımız Sayın Mustafa Adlı'ya her anda hep yanında seninleyiz evelallah diyorum." ifadelerini kullandı.

MUSTAFA ATLI: KOZAN'IN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Atlı ise Kozan'ın sorunlarını ve gençlik için çözüm önerilerini dile getirdi. Konuşmasında klasik belediyecilik sorunlarına değinerek yol, su, kanalizasyon gibi temel ihtiyaçların karşılanmasının önemini vurguladı.

Atlı, Kozan'ın en önemli sorunlarından birinin de gençlik olduğunu söyledi. Uyuşturucu, umutsuzluk, geleceğe dair kaygı gibi problemlerin çözümü için spor ve eğitim imkanlarının artırılması, kütüphane ve sinema gibi sosyal alanların oluşturulması gerektiğini savundu.

Atlı, 35 yıl önce Kozan Belediyesi'nin sporculara verdiği desteği örnek göstererek günümüzde bu desteğin eksik olduğunu ve gençlerin mağdur olduğunu söyledi. Devlet ve belediye adına gençlerden özür dileyen Atlı, bu problemleri çözmek için iradesini ortaya koyacağını ve seçilirse gerekli adımları atacağını söyledi.

Program, programa katılanların Mustafa Atlı'ya destek sözleri vermesiyle sona erdi.