Anahtar Kelimeler: Kozan Ziraat Odası yerinde

Kozan Ziraat Odası yeni yerinde

Kozan Ziraat Odası yeni yerinde

Oda Başkanlığını Mehmet Şahbazoğlu’nun yaptığı Kozan Ziraat Odası, uzun yıllar hizmet verdiği Saygılı İşhanı’ndaki adresinden, Cumhuriyet Mahallesi, Şıhefendi Bulvarı üzeri, İlçe Tarım Müdürlüğü arkasındaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Yeni yerlerinde çiftçilere daha iyi hizmet sunacaklarını belirten Kozan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Şahbazoğlu “Çiftçi kardeşlerimize, üyelerimize en iyi ve kaliteli hizmet vermek için dün olduğu gibi bugünde çalışmaya devam edeceğiz. Eski yerimizin İlçe Tarım Müdürlüğü’ne biraz uzak olması üyelerimiz için dezavantajdı. Hem de park yeri sorun oluyordu. Artık çiftçilerimiz daha konforlu ve modern bir ortamda işlerini görüyor. Odamızın İlçe Tarım Müdürlüğü’nün hemen arkası olması da üyelerimizin açısından avantaj. Bizim için önemli olan çiftçilerimizin huzuru, refahı ve üyelerimize kaliteli hizmet verebilmek.

Tarımla gelişen, ürettikçe büyüyen bir Kozan için omuz omuza vereceğiz. Yeni yerimizin tüm üyelerimize ve Kozan halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.