Anahtar Kelimeler: KOZAN İKİNCİ ŞEHİT ATEŞİ

KOZAN´A İKİNCİ ŞEHİT ATEŞİ

KOZAN´A İKİNCİ ŞEHİT ATEŞİ

Kozan ikinci şehidi için yas tutuyor.

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde çıkan çatışmalarda ağır yaralanan 35 yaşında ki özel Harekât polisi Ali Bulduk, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit düştü. Şehidin acı haberi Kozan´daki baba evine ulaştı.

Güneri Mahallesi´nde yaşayan şehit polisin ailesine acı haberi Kozan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez sağlık görevlilerinin eşliğinde verdi. Evladının şehadet haberini alan 70 yaşında ki baba Salih Bulduk ile 70 yaşında ki anne Fatma Bulduk sinir krizi geçirdi. Polis memurlarının teselli etmeye çalıştığı acılı baba ?Beni de götür kuzum yaşayamam beni de götür´ diye feryat etti. Acı haberi duyan komşuları ve yakınları şehidin evine akın etti. Kozan Belediyesi tarafından şehidin evine taziye çadırı kurularak Türk bayrakları asıldı. Fenalık geçiren aile yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti.

Ailenin tek erkek çocuğu olan Şehit Polis Ali Bulduk´un, 4 kız kardeşin en küçüğü olduğu öğrenildi. Evli ve 5 yaşında 1 erkek çocuk babası olan Ali Bulduk´un, 8 yıllık polis memuru olduğu 3 yıldır Diyarbakır´da görev yaptığı bildirildi.

Şehidin cenazesi bugün ikindi namazından sonra Kozan Polis Şehitliğine defnedilecegi öğrenildi.