sscs
17.02.2016 10:37:00
musa başkana hiçbir lafım yok ama o yanındaki başkan yardımcıları varya bağlı esek güvenilmez... adamı bitiriyorlar yazık valla birde su uyuz tipler birde kendini koruma sanan arkadaşlar varya bi s gidin

KOZAN´A YAPILACAK YATIRIMLAR VE HİZMETLER MASAYA YATIRILDI

KOZAN´A YAPILACAK YATIRIMLAR VE HİZMETLER MASAYA YATIRILDI

Kozan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi´nin 2016 yılında ilçe merkezive kırsal mahallelerde yapacağı yatırımlar ve hizmetlerinmasaya yatırıldığı koordinasyon toplantısı yapıldı.

Kozan Belediyesine bağlı ?SODES Düşler Alemi´ tesislerinde Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ün katılımı ile gerçekleşen toplantıya, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Özlem Hilal, Muhtarlar Daire Başkanı Ahmet Sevimli, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Akyıl, Tarımsal ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Memili Güven, Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu ve Kozan Belediyesi bürokratları katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesi bir değerlendirme yapan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk; ?Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize en güzel hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Bu toplantıdaki öncelikli amacımız, 2 yıldır uyumlu bir şekilde güzel işlere imza attığımız Büyükşehir Belediyemiz ile birlik ve beraberliği en üst seviyeye taşımaktır. İlgili birimlerin sorumluları ile bir araya gelerek verilen hizmetlerin daha kaliteli olması için karşılıklı görüş, bilgi ve fikir alışverişinde bulunacağız. İlçemizde yürüttüğümüz güzel çalışmalara destek veren başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü ve ekibine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum? dedi.

Yatırım ve hizmetlerin planlı ve uyumlu bir şekilde yürütülmesinin konuşulduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.