Kozan´a yeni bir Öğretmenevi kazandırılacak

Kozan´a yeni bir Öğretmenevi kazandırılacak

Kozan Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Avukat Abdullah Avcı, Kozan Öğretmenevi ve ASO Müdürü Zekai Kaya´nın Öğretmenevi´nde gayretli çalışmaları ile çok güzel hizmetler yapıldığını belirtti.

K.Ekspres- Kozan Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Avukat Abdullah Avcı, Kozan Öğretmenevi ve ASO Müdürü Zekai Kaya´nın Öğretmenevi´nde gayretli çalışmaları ile çok güzel hizmetler yapıldığını belirtti.

Kozan´a yeni yapılacak öğretmenevi çalışmaları kapsamında Öğretmenevi ve ASO Müdürü Zekai Kaya ve Av. Abdullah Avcı, farklı illerdeki öğretmenevlerine ziyaretlerde bulunuyorlar.

Rize öğretmenevini gezen ve incelemelerde bulunan Avcı ?İnşallah Kozan´ımıza kazandırmayı hedeflediğimiz yeni öğretmenevi projesinde esas aldığımız Rize öğretmenevindeyiz. 

/resimler/2017-8/18/1612261789144.jpg

Çok güzel bir bina olduğunu söyleyebilirim. 2023 hedefleri doğrultusunda Kozan´a kazandırılmak istenen bu eserin yapımına destek veren başta Kozan Kaymakamımız Avni Oral ve İlçe MEM Faruk Sönmez olmak üzere tüm siyaset, bürokrasi ve eğitim çevresine teşekkür ederiz. Desteklerin devamını bekliyoruz. Bu arada meraklısına not: İhale süreci devam etmektedir? dedi. Haber: Hakan Akçan