Kozan'a fizik tedavi danışmanlığı merkezi açıldı

Kozan

Kozan'da İşletmeciliğini Fizyoterapist Ozan Kılıçkaya’nın yaptığı Kozan Fizik Tedavi Danışmanlığı merkezi açıldı.

İşletmeciliğini Ozan Kılıçkaya'nın yaptığı Kozan Fizik Tedavi Danışmanlığı merkezinin açılışı Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından okunan dua sonrasında MHP Kozan ilçe Başkanı Nihat Atlı’nın konuşmasıyla devam etti. Atlı yaptığı konuşmada “ Kozan'ımızın eksiklerinden birisini giderdiği için Ozan Kılıçkaya’ya teşekkür ediyorum inşallah Kozan'a şifa dağıtılır hayırlı olsun, Allah utandırmasın.”dedi.

Kozan Fizik Tedavi Danışmanlığı sahibi Ozan Kılıçkaya ise “ Ben bir hayalle yola çıktım ve burayı açmak benim en önemli hayalimdi. Ben hayallerimi gerçekleştirirken yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa gelen misafirlere işyerini gezdiren Kılıçkaya işyerinin bölümlerini tek tek anlattı.

Açılışa Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Saygıcak, Akparti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan,Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, Kozan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Atlı, Kozan Elektik Ve Elektronikçiler Odası Başkanı Hakan Sağmen, Kozan Kuyumcular Odası Başkanı Emin Canbolat, Kuaförler Ve Berberler Odası Başkanı Zahide Azgın, AKP Gençlik Kolları Başkanı Enes Erkek İş adamları, Sivil toplum Kuruluşları, ve çok sayıda davetli katıldı.