KOZAN BELEDİYESİ’NDEN TUFANPAŞA’NIN SOKAKLARINA YENİ PARKE ATAĞI

KOZAN BELEDİYESİ’NDEN TUFANPAŞA’NIN SOKAKLARINA YENİ PARKE ATAĞI

Kozan Belediyesi Tufanpaşa Mahallesine bağlı 18 sokakta eş zamanlı parke ve yol çalışması başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye Şefliği yetkilileri merkez Tufanpaşa Mahallesinde, Nergiz, Özen, Hilal sokakların da içerisinde olduğu 18 sokağı kilit parke taşı ile döşüyor. ilçedeki büyük cadde ve sokakların geçmişten gelen altyapı yetersizliği sebebiyle sürekli onarım gerektirdiğini dile getiren yetkililer Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile büyük bir ekip ile Tufanpaşa Mahallesine hizmet götürdüklerini ifade ettiler.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle Muhtarı Nuh Çolak; "Mahallemizin birçok sokağında yol sorunu olduğunu sürekli dile getiriyorum. Başkanımız Musa Öztürk’ten Allah razı olsun. Hizmet için elinden gelen tüm imkânları seferber ediyor. Burası Kozan’ın en büyük mahallesi olduğu için sorunları da oldukça fazla. Ama belediyemizin duyarlılığı sayesinde mahallemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Parklarımız başta olmak üzere sokaklarımız ve kaldırımlarımız da belediyemizin başlattığı hizmlet atağı sonrasında modern bir görünüme kavuşuyor. Başkanımız ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Öztürk, Kozan Belediyesi’nin çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini, Kozan’ın tüm kırsal ve merkez mahallelerine ihtiyaç duyulan tüm belediye hizmetlerinin götürüleceğini söyledi.

Tufanpaşa Mahallesinde yürütülen çalışmaların yaklaşık 1 ay süreceği; yol ve kaldırımlara toplamda 18 bin metrekare parke taşı döşeneceği bildirildi.