KOZAN BELEDİYESİ TAVŞANTEPE’Yİ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİ

KOZAN BELEDİYESİ TAVŞANTEPE’Yİ ŞANTİYEYE ÇEVİRDİ

Kozan Belediyesi Tavşantepe Mahallesinin 20 sokağında birden eş zamanlı yol açma ve mıcır asfalt serme çalışmasına başladı.

Belediye Fen İşlerine bağlı Şantiye Şefliğinden kalabalık bir ekip Tavşantepe Mahallesinin 20 sokağına birden hizmet götürüyor. Yol açma ve genişletme çalışmalarını tamamladıktan sonra zemin sağlıklaştırması yapacaklarını ve en son mıcır asfalt dökerek çalışmayı tamamlayacaklarını dile getiren şantiye şefliğine bağlı yetkililer, en kısa sürede ilçenin tüm merkez mahallelerine aynı hizmeti götüreceğini ifade ettiler.

 

Kozan Belediyesi’nin Tavşantepe Mahallesinde başlattığı hizmet atağından duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı Yusuf Arı yıllarca yeterli hizmet alamayan mahallenin 20 sokağında birden çalışan şantiye ekiplerine ve Başkan Musa Öztürk’e teşekkür etti.

 

Mahalleyi ziyaret ederek, Şantiye Şefliğinin çalışmalarını yerinden takip eden Belediye Başkanı Musa Öztürk, Tavşantepe’nin ardından sırasıyla Taş Mahallesi ve Çanaklı Mahallesinde ardından da tüm merkez mahallelerde hizmet atağının devam edeceğini vurguladı. Başkan Öztürk, “Halka hizmet etmek Hakk’a hizmet etmektir. Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde bu var. Seçimden önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Kozan’ı şantiyeye çevireceğiz derken tam da bu çalışmaları kastetmiştik, belediyemizin elinin değmediği, hizmet ulaştırmadığı yer kalmayacak. Tüm merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz.” dedi.

 

Merkez mahalle muhtarları derneği üyesi muhtarların yakından takip ettiği Tavşantepede ki çalışmalar hava şartlarının uygunluğuna göre yaklaşık 1 ayda tamamlanacak.