Kozan´da Adıyörem Çiğköfte salonu açıldı

Kozan´da Adıyörem Çiğköfte salonu açıldı

Dayanılmaz lezzetiyle kısa sürede hızla büyüyen Adıyörem Çiğköfte firmasının 480. şubesi Kozan´da açıldı

K.Ekspres- Dayanılmaz lezzetiyle kısa sürede hızla büyüyen Adıyörem Çiğköfte firmasının 480. şubesi Kozan´da açıldı. Kozan´da işletmeciliğini Adem Kocatürk´ün yapacağı Adıyörem Çiğköfte salonu Karacaoğlan Mahallesi göç yolu üzeri 15/5 adresinde düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Adıyörem Çiğköfte firmasının sahibi Zeki Yeni ?Adıyörem Çiğköfte´nin 480. Şubesini açmak için buradayız. Bugün burada bizi yalnız bırakmadığını için çok teşekkür ederiz. Gıda işi çok önemlidir. Bizler bu işe başlarken dedik ki; kendi evladımıza yediremeyeceğimiz bir şeyi başkalarının evladına kesinlikle yedirmeyeceğiz. Çünkü o para bize helal değildir? dedi.

İşletmeci Adem Kocatürk´e nasihatlerde bulunan İş Adamı Hilmi Baysal ?Kozan size sahip çıkacaktır. Hizmetinizi en iyi verdiğiniz sürece. Nasıl başlıyorsanız hizmetinize müşterilerinize o hizmeti daim kılın. Çoğu hizmet ilk başlarda yapılıyor. Sonraki hizmetlerde aksama oluyor. Müşteri dağlıyor ve işletme kapanıyor. Öneli olan süreklilik. Sizler Kozan´ın değerlerisiniz. Çünkü burada işyeri açıp, istihdam sağlıyorsunuz. Kozan´ımızın insanları hizmetin en iyisine layıktır? dedi.

İşletmeci Adem Kocatürk ?Yeni mekanımızın açılış törenine katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Kozanlı müşterilerimizin damak tadına değer veriyoruz. Yaptığımız işteki birinci önceliğimiz hijyen ve kalitedir. Çiğköftemiz Yüzde 100 katkısız, doğal ve organiktir. Alo paket hattımız vardır. Vatandaşlarımız 0322 516 08 08 nolu telefonu arayarak ev ve iş yerlerine sipariş verebilirler.? şeklinde konuştu.

Konuşmalarından ardından açılış Adıyörem firmasının sahibi Zeki Yeni, İş Adamı Hilmi Baysal, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ali Baysal, Emekli Öğretmen Arif Yüceli, Kemal Yıldırım ve Selahattin Altıntaş tarafından gerçekleştirildi. Açılıştan sonra vatandaşlara çiğköfte ve ayran ikram edildi.