Anahtar Kelimeler: KOZAN AŞURE BEREKETİ

KOZAN´DA AŞURE BEREKETİ

KOZAN´DA AŞURE BEREKETİ

Kozan Belediyesi Muharrem ayı nedeni ile vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Kozan Belediyesi, Kozan Ülkü Ocağı ve Kozan Kent Konseyi Gençlik Meclisi´nin işbirliğiyle düzenlenen program kapsamında Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu ve Muhsin Yazıcıoğlu parkında aşure dağıtıldı.

 

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulunda sabah saatlerinde ikram edilen aşureye üniversiteli öğrencilerden yoğun ilgi vardı. Öğleden sonra da ilçe merkezinde Muhsin Yazıcıoğlu Parkında vatandaşlara aşure ikram edildi.

 

Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz hem üniversitede hem de Muhsin Yazıcıoğlu Parkında düzenlenen aşure dağıtımına katıldı. Muharrem ayı ile birlikte İslam dünyasının yeni Hicri yıla girdiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Şenöz, Hicri yılbaşının ve Muharrem ayının tüm İslam alemine ve İslam beldelerine hayır, huzur ve zafer getirmesini temenni ettiğini söyledi.

 

Belediye personelleri, Kozan Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kozan Ülkü Ocağından gençlerin dağıttığı aşure Kozan Belediyesi Aşevi tarafından hazırlandı. Belediye yetkilileri Muharrem ayı içerisinde aşure etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

 /resimler/2016-10/17/1353211459887.jpg