Anahtar Kelimeler: Kozan Hırsızlık Olayları

Kozan´da Hırsızlık Olayları

Kozan´da Hırsızlık Olayları

Kozan´da bir markete giren hırsız veya hırsızlar marketteki 8 bin lira değerinde sigara ile yaklaşık 1.000 lira bozuk para alarak ortadan kayboldu. Kozan Karacaoğlan Mahallesi´nde bir apartman dairesinde hırsızlık olayı meydana geldi.

Marketten Hırsızlık

Kozan´da bir markete giren hırsız veya hırsızlar marketteki 8 bin lira değerinde sigara ile yaklaşık 1.000 lira bozuk para alarak ortadan kayboldu.

Olay, gece saatlerinde Yukarı Çarşı´da bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, marketin camını kırarak içeri giren hırsız veya hırsızlar 8 bin liralık sigara ve yaklaşık bin liralık bozuk parayı alarak olay yerinden kaçtılar.

Market çalışanları sabah saatlerinde markete açmaya geldiklerinde kapı camının kırık olduğunu gördüler. Yaptıkları kontrolde sigaraların ve bozuk paraların çalındığını tespit ettiler. Olay yerine gelen polis ekipleri hırsızlığın yapıldığı markette parmak izi çalışması ve güvenlik kamerası İncelemesi yaptı.

Marketten 8 bin liralık sigara ve yaklaşık bin lirayı alarak kaçan hırsız veya hırsızları yakalamak için polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

3 Kadın Hırsızdan Biri Yakalandı

Kozan Karacaoğlan Mahallesi´nde bir apartman dairesinde hırsızlık olayı meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Karacaoğlan Mahallesi´nde bulunan Kent Apartmanı 10. katta Emre K.´ya ait ikamete 3 tane kadın hırsız girdi. Yangın merdivenini kullanarak 10. kata kadar çıkan kadınlar levye kullanarak dairenin kapısını açtılar. 3 odayı didik didik arayan 3 kadın içeride değerli bir eşya bulamayınca daireden ayrıldılar. Olayın farkına varan komşular harekete geçerek üç kadınları yakalamaya çalıştılar. Hırsız kadınlardan genç olan ve hamile olan olay yerinden kaçarak kaybettirirken, yaşlı ve kilolu olan kadın ise komşular tarafından kıskıvrak yakalandı. Polise teslim edildi. Polis ekipleri yaşlı kadından aldıkları bilgiler doğrultusunda diğer kaçan İki hırsızı yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

Polisin son zamanlarda meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak geniş çaplı araştırma ve inceleme başlattığı öğrenildi.

/resimler/2018-12/4/1303304323637.jpg/resimler/2018-12/4/1303584636665.jpg