KOZAN´DA İŞ GÜVENLİĞİ VE EV KAZALARI SEMİNERİ VERİLDİ

KOZAN´DA İŞ GÜVENLİĞİ VE EV KAZALARI SEMİNERİ VERİLDİ

Kozan Belediyesi personellerine ?İş Sağlığı ve İş Güvenliği´ konulu seminer verdi. Personel eşlerine ise ev kazaları ve önlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kozan Belediye sinemasında gerçekleşen programa belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, personeller ve Kozan İmar Limited şirketi çalışanları eşleri ile katıldı. Program öncesi bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, amaçlarının işyerleri ve evlerde meydana gelebilecek kazalar hakkında personelleri ve ailelerini bilinçlendirmek olduğunu söyledi. Kozan Belediyesi´nin büyük bir aile olduğunu söyleyen Şenöz; ?Bu aileyi büyütmek, personellerimiz arasındaki mesafeyi ortadan kaldırmak, sağlıklı bir çalışma ortamında hizmetlerimizi halkımıza sunmak başlıca görevlerimiz arasında. Personelimizin güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar var. Verdiğimiz eğitimin amacı çalışanlarımızı oluşabilecek iş kazalarına karşı korumak ve güvenlik önlemleri konusunda bilgilendirmektir. Beraber hizmet ürettiğimiz kardeşlerimizin güvenliği ve sağlığı bizim için her şeyden önemli.? dedi.

İş güvenliği uzmanı Muzaffer Kıraç tarafından verilen eğitimde iş kazaları, iş güvenliği, alınacak tedbirler, işverenin yükümlülükleri, iş ekipmanlarının kullanımı ve çalışanların uyması gereken güvenlik kuralları hakkında bilgi verildi. Seminer karşılıklı soru-cevap ile son buldu.