KOZAN´DA Kİ ODALARDAN DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI ORTAK BİLDİRİ

KOZAN´DA Kİ ODALARDAN DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI ORTAK BİLDİRİ

Kozan´da faaliyet gösteren oda ve borsaların yönetimleri darbe girişimine yönelik toplu basın açıklaması yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´ne bağlı olarak Kozan´da faaliyet gösteren; Kozan Ticaret Odası, Kozan Ticaret Borsası, Şoförler Odası, Kunduracılar Odası, Madeni Sanatkârlar Odası, Terziler Odası, Sebzeciler ve Meyveciler Odası, Fırıncılar Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Bakkallar Odası, Elektrikçiler Odası, Ziraat Odası, Binboğa Bal Kooperatifi, Kozan Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Kooperatifi yönetimleri darbe girişimine yönelik ortak bir basın açıklaması yaptı. 

Açıklamanın tam metni şu şekilde;

?Ülkemize ve milletimize karşı kalkışılan bu darbe girişimini tanımıyoruz! Milletimizin iradesine ve demokrasimize vurulmuş bu hançeri kabul etmiyoruz. Halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete karşı girişilen bu kanunsuz kalkışmanın karşısındayız.
 
Türk milleti olarak her türlü darbe girişiminin karşısında olmalı, demokrasimizi savunmalıyız.  Milletimize, mal ve cana herhangi bir zarar vermeden, taşkınlık olmadan, siyasi görüş fark etmeksizin göstermiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. Kozan Odaları olarak devletimizin ve milletimizin yanındayız. Demokrasiden yanayız