KOZAN´DA UZMAN ÇAVUŞ SİLAHLA VURLDU

KOZAN´DA UZMAN ÇAVUŞ SİLAHLA VURLDU

KOZAN´DA UZMAN ÇAVUŞ SİLAHLA VURLDU

2 yıllık uzman çavuş Mustafa Kara izin yapmak için memleketi Kozan´da kavgaya karıştı. O kavga da silahla vurularak hayatını kaybetti. Haberi alan ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

Gece saat 01.00 suların da Feke - Kozan karayolu Sırelif mevkiinde meydana geldi.  İddialara göre 4 arkadaşı ile beraber Sırelif mevkiinde bulunan Kara ve arkadaşları arasında bir tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. E.Ö.  isimli kişi yanında bulundurduğu tabanca ile Mustafa Kara´ ya ateş etti. Olay yerinden de kaçtı. Olay yerine 122 acil servis ambulansı çağrıldı. Mustafa Kara için sağlık ekiplerinin yapacak hiçbir şey kalmamıştı.  Olay yerine çok sayıda polis ekibi de sevk edildi. Polis 3 arkadaşı ifadesini almak için emniyet müdürlüğüne götürdü.  22 yaşındaki uzman çavuş Mustafa Kara´ yı öldürerek olay yerinden kaçan E.Ö.  ise polis tarafından her yerde aranıyor. Olay yerine gelen Kara´ nın ailesi de sinir krizi geçirdi. Savcının incelemesi ardından Mustafa Kara´ nın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

ÖLMEDEN ÖNCE FACEBOOK´TA CANLI YAYIN YAPTI

Tartıştığı arkadaşı E.Ö tarafından tabancayla vurularak öldürülen Uzman Çavuş  Mustafa Kara, ölmeden dakikalar önce Facebook hebasından canlı yayın yaptı.
Görüntülerde, kent manzarasına karşı arkadaşlarıyla oturan Kara´nın müzik dinlediği ve Facebook hesabından kendisine mesaj atan yakınlarına selam söylediği görülüyor. Canlı yayının bir bölümünde kendini de çeken Kara, tartışma başlayınca çekimi sonlandırıyor.