Anahtar Kelimeler: Kozan’ Nisan coşkusu

Kozan’da 23 Nisan coşkusu

Kozan’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü nedeni ile Kozan'da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl kutlamaları kapsamında, Cumartesi günü saat 09.30’da Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş çelenk koyarak, şükranlarını sundu. Buradaki programın ardından Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda devam eden etkinliklerde, öğrenciler tarafından günün önemini belirten konuşmalar, şiirler, folklor gösterileri, bando gösterileri gerçekleştirildi. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda gerçekleştirilen programa, vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Minik çocuklar ellerinde Türk bayraklarıyla Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Pazartesi günü Kozan ilçe merkezindeki ve kırsaldaki bütün okullarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel ilçe genelinde gerçekleştirilen çeşitli dallardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve sporculara ödülleri protokol tarafından verildi.