KOZAN’DA 24 SAAT AÇIK LEZZET DURAĞI: ENİŞTEMİN YERİ HİZMETE GİRDİ

KOZAN’DA 24 SAAT AÇIK LEZZET DURAĞI: ENİŞTEMİN YERİ HİZMETE GİRDİ

Kozan’da Batı Geçiş Çevre Yolu üzerinde hizmete giren "Eniştemin Yeri" restoranı, 24 saat açık olup kelle paça, saç tava ve ızgara çeşitleriyle lezzet sunuyor. İş yeri sahibi Burak Canbolat tüm halkı davet ediyor.

Kozan’da Batı Geçiş Çevre Yolu, Yeni Adliye Binası karşısında hizmete giren "Eniştemin Yeri" adlı restoran, düzenlenen açılış töreniyle kapılarını müşterilerine açtı. İş yeri sahibi Burak Canbolat, açılışta yaptığı açıklamada, 24 saat hizmet verecek olan mekanın, özellikle kelle paça çorbası ve saç tava gibi özel lezzetlerle Kozan halkına farklı tatlar sunacağını belirtti. 

Canbolat, “İstanbul’dan geliyorum ama doğma büyüme Kozanlıyım. Burada yeni lezzetler sunmak ve farklı tatlar denemek isteyenler için varım. Kelle paçamız tamamen doğal, katkı maddesi içermiyor ve hijyenik koşullarda hazırlanıyor. Tüm Kozan halkını bu lezzetleri denemeye davet ediyorum” dedi.

İş yeri sahibi Burak Canbolat'ın annesi Kadriye Canbolat’da yaptığı açıklamada, yıllardır restoran sektöründe olduğunu belirterek, oğluyla birlikte Kozan halkına en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi. “22 yaşımdan beri restoran sektöründeyim, yılların verdiği deneyimle burada en iyi hizmeti sunacağız. Herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Aile yakını Abdullah Öztürk ise yaptığı açıklamada, Burak Canbolat’a teşekkür ederek, "Kardeşim Burak’a çok teşekkür ederiz. Kozan halkını yeni iş yerimize bekliyoruz. Yerimiz 24 saat açık ve lezzetlerimize güveniyoruz, tatmadan geçmeyin" dedi.

Aile yakını Osman Kunt ise, yeğeni Burak Canbolat’a yeni iş yerinde başarılar dileyerek, “İstanbul’daki tecrübelerini Kozan’a taşıyan Burak, burada hijyenik ve kaliteli hizmet sunacak. Özellikle kelle paçası çok lezzetli, doğal ve katkısız bir şekilde hazırlanıyor. Allah rızkını bol etsin” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından yapılan kurdele kesimiyle iş yeri resmi olarak hizmete girdi. Açılışa katılanlar, çeşitli ikramlarla restoranın menüsünü deneme fırsatı buldu.

"Eniştemin Yeri" Sipariş ve Rezervasyon Bilgileri:

  İşletme, 24 saat açık olup, sipariş ve rezervasyonlar için 0533 372 01 24 ve 0533 375 01 24 numaralı telefonlardan iletişime geçilebilir.