Kozan’da Amatör Sporlar Haftası Coşkuyla Kutlandı

Kozan’da Amatör Sporlar Haftası Coşkuyla Kutlandı

Kozan'da Amatör Sporlar Haftası etkinlikleri kapsamında İsmet Atlı Şehir Stadı'nda düzenlenen veteranlar futbol maçı coşkulu anlara sahne oldu.

Kozan'da Amatör Sporlar Haftası etkinlikleri kapsamında İsmet Atlı Şehir Stadı'nda düzenlenen veteranlar futbol maçı coşkulu anlara sahne oldu. Turuncu takımın 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maç, sporun birleştirici gücünü gösterdi.

Amatör Sporlar Haftası etkinlikleri kapsamında Kozan İsmet Atlı Şehir Stadı’nda düzenlenen veteranlar futbol maçı büyük ilgi gördü. Maça, spor ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.

Karşılaşmada AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti Adana eski Milletvekili Tamer Dağlı, Gençlik ve Spor Adana İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuh Anacık, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, Kozan Spor yöneticisi, Kozan Belediye Meclis Üyesi ve Eczacı Tuğşad Açıkgöz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Kozan Belediye Meclis Üyesi Enes Bekir Erkek gibi isimler yer aldı.

Eski futbolcuların da sahada olduğu dostluk maçını izlemeye gelenler arasında Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Kurtaran, Kozan İmarspor Başkanı Serhan Gültekin ve Kozan Esnafspor Başkanı Emin Topaldemir de vardı.

Turuncu ve Yeşil takımlar arasında oynanan çekişmeli mücadele, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Maçı Turuncu takım, 3-2’lik skorla kazanarak galip geldi. Etkinlikte, amatör sporun toplum üzerindeki birleştirici ve bütünleştirici gücüne vurgu yapıldı.