Kozan’da bayramlaşma programı yapıldı

Kozan’da bayramlaşma programı yapıldı

4 günlük Kurban Bayramı yarın başlıyor. Kozan protokolü bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

4 günlük Kurban Bayramı Cumartesi günü itibariyle başlıyor. Kozan Kaymakamlığı ev sahipliğinde Sosyal Hizmet Merkezi Konferans Salonu’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Kaymakam Şafak Gürçam’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına; belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kurum müdürleri, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, burada yaptığı konuşmada bayramların birlik ve beraberliğin sağlanması açısından önemli olduğuna dikkat çekerek; “Her yıl düzenlediğimiz Kurban Bayramı bayramlaşma programını bu yıl bir gün öncesinden gerçekleştiriyoruz. Bayramın 1. günü bayramlaşma programına gelenlerin büyük bir çoğunluğunun işleri oluyor. Bugün yapmayı uygun gördük. Buradan sizin huzurunuzda bütün Kozanlı hemşirelerimizin bayramını kutluyorum. Bayramın sağlık ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Önümüzdeki hafta cuma günü 15 Temmuz Şehitleri Ama Ve Demokrasi Günü etkinliklerimize de bütün Kozanlıları davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez 15 Temmuz gazisi Kozan Sosyal Hizmet Merkezi memurlarından Oğuzhan Konuralp’e çiçek takdiminde bulundular.

Kozan Öğretmenevi tarafından verilen ikramların ardından Sosyal Hizmet Merkezi'ndeki bayramlaşma programı tamamlandı. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki protokol mensupları Kozan'daki bazı şehit ailelerini de evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.