Anahtar Kelimeler: Kozan’ !!!

Kozan’da bir ilk!!!

Kozan’da bir ilk!!!

Kozan’ın  başarılı sigorta acentesi ve şirketin kurucusu Fatin Aktaş elementer branşta biriken tecrübeleriyle birlikte bireysel emeklilik ve hayat sigortaları branşında da faaliyet göstermeye başladı.

İş insanı Fatin Aktaş Sigorta sahibi Fatin Aktaş şunları paylaştı: “Branş detaylarına girmeden önce sigortanın aslında bir zorunluluk değil, ihtiyaç olduğunu üzerinizdeki riskleri devrettiğiniz bir aracı kurum olduğunu hatırlatmak isterim. Sigortalı her bir birey, sigorta poliçeleri sayesinde aslında üzerindeki yüklerden kurtulur. Tatile gittiginde evime birşey olurmu diye düşünmez, hasta olduğunda özel hastane masrafını düşünmez, başıma birşey gelirse aileme ne olur diye düşünmez. Bu örneklerin hepsi birer ütopya değil, gerçeğin zuhur bulmuş halidir. İşte bu yüzden elinizdeki tüm poliçeler sizin toplum içindeki en önemli saygınlığız ve farklılığinizdir.

Uzun zamandır elementer branşlarda çok güzel işlere imza attık. Müşteri bilinci oluşturdugumuz bu piyasada artık hayat ve bireysel emeklilik tarafındada müşterilerimizin haklarını ve geleceklerini koruma altına almaya başladık. İlk isbirligimiz FIBA Emeklilik ve Hayat A.Ş. ile oldu.  Kozan’daki bir çok sigorta acentesi arkadaşıma örnek niteliğinde bir işe imza attık. Çok heyecanlı ve gururluyuz. Risk bilincini artırmak İçin çıktığımız bu yolda, sigortalılarımıza en çok kredili hayat sigortaları ve bireysel emeklilik sigortası hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.

Bankadan kredi kullandığımızda banka aracılığıyla kullanılan kredilerde, kullanılan hayat poliçelerinizi seçme özgürlüğüne sahip olduğunuzu biliyomuydunuz? Peki, ya bu poliçeleri acentemiz aracılığı ile yüzde 75 daha uygun fiyatlarla sahip olabileceğinizi… Hepsini konuşmak ve yatırım danışmanlığı yapmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli. Kanunlar çok açık şekilde seçim hakkınız olduğunu söylerken, ekstra maliyete katlanmak için ve uygun fiyatlarla tüm sigortalara sahip olmanız için randevu almanız yeterli.

İkinci bir hususta bireysel emeklilik sistemi:

2001 krizinde ülkemizin İMF’den aldığı borç 1 milyar TL iken, emeklilik sirketlerinin verilerine göre 26.11.2021 tarihi itibari ile 7.030.752 kişi Gönüllü BES katilimcisinin toplam fon tutari 214,0 milyar TL, Otomatik Katilim BES kapsamında 6.180.607 kişi çalisanin toplam fon tutari 15,8 milyar TL'dir.

Siyaset ayrımı yapmaksızın ülkemizin başına gelen en büyük ekonomik katkılardan birisi şüphesiz BES’ tir. Sistemin nasıl çalıştığı konusunda bilgilendirme yapacak olursam: kendinize birikim yapabileceğiniz bir miktar belirleyip 10 yıl ve 56 yaşınıza kadar sistemde kalıp %25 devlet katkısıyla, şirketimizin yatırım uzmanları ile büyük bir birikim elde edip yaşlılıkta rahat etmenize vesile olmaktan mutluluk duyarız.” dedi.