Anahtar Kelimeler: Kozan’ bulundu

Kozan’da bir kişi ölü bulundu

Kozan’da bir kişi ölü bulundu

Kozan’da bir kişi bir kamyonetin yanında ölü olarak bulundu.

Olay, Türkeli Mahallesi Bey Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 63 PR 718 plakalı kamyonetin arka sol lastiğinin yanında hareketsiz bir şekilde yatan kişiyi gören vatandaşlar hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde, erkek şansın hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

Üzerinden kimliği çıkan şahsın 35 yaşında Cengiz Batmanlı olduğu öğrenildi. Polis yaptığı araştırma sonucunda Cengiz Batmanlı’nın özel bir elektrik şirketinde çalıştığını tespit etti. Sokakta yaşayan vatandaşlar kamyonetin ne zaman oraya geldiğini bilmediklerini, sabah kalktıklarında bu manzara ile karşılaştıklarını ifade ederek durumu polise ve sağlık ekiplerine bildiklerini söylediler.

Polis ekipleri olayın yaşandığı yerin çevresini güvenlik şeridi ile kapatırken, şahsın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için araştırma sürüyor. Savcı incelemesinin ardından otopsi raporu için Cengiz Batmanlı’nın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Polisin yaşanan olayla ilgili olarak incelemesi sürüyor.