Anahtar Kelimeler: Kozan’ covid- denetimi

Kozan’da covid-19 denetimi

Kozan’da covid-19 denetimi

Tüm Türkiye'de gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri Kozan'da da Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki kurum müdürleri eşliğinde gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Cuma günü yurtta geniş kapsamlı koronavirüs denetimi gerçekleştirileceğini duyurmuştu. İllerde valiler ilçelerde kaymakamlar eşliğinde gerçekleştirilen denetimlerde alınan tedbirler yerinde incelendi. Kozan'da Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Tarım ve Orman Müdürü Ömer Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bayer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı ve diğer ilgili kurum müdürleri gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Kozan'da yapılan denetimler ilk olarak Mustafa Azgın Otobüs Terminali’nde başladı. Kaymakam Şafak Gürçam ve beraberindeki kurum müdürleri otogar içerisinde bekleyen yolcularla ve işletne sahipleri ile alınan tedbirler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Gürçam, yolcuları maske takmaları ve alınan kurallara uymaları konusunda uyardı. Otogarda gerçekleştirilen denetimlerin ardından Kaymakam Şafak Gürçam ve beraberindeki heyet Göç Yolu üzerinde de denetimlerini sürdürdüler. Diğer taraftan Kozan genelinde polisler ve zabıtalar cadde ve sokaklarda alınan tedbirler konusunda denetimler gerçekleştirdiler.