Haberi Sesli Oku

KOZAN’DA EMNİYET’TEN SIKI DENETİM!

KOZAN’DA EMNİYET’TEN SIKI DENETİM!

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün 18-24 Ağustos tarihleri arasındaki denetimlerinde ruhsatsız silahlar, uyuşturucu haplar ele geçirildi. Çok sayıda araç ve motosiklet trafikten men edildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hafta boyunca “Kozan’a Güven Uygulamaları” kapsamında 32 noktada 248 personelle denetimler gerçekleştirdi. 

Denetimlerde 2 ruhsatsız tabanca, 2 fişek ve 1 av tüfeği ele geçirildi. Modifiyeli araçlara da işlem yapıldı. 4 araca ceza kesilirken, 166 motosiklet sürücüsüne farklı ihlallerden idari para cezası uygulandı.

17 araç ve 10 motosiklet trafikten men edildi. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 39 adet sentetik ecza hap ele geçirilerek emniyete götürüldü.

Ayrıca kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan aranan bir kişi, polis ekiplerince yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kozan polisi, denetimlerin aralıksız süreceğini bildirdi.

 



Anahtar Kelimeler: KOZAN’ EMNİYET’ DENETİM!