Anahtar Kelimeler: KOZAN' GÜVEN !

KOZAN'DA GÜVEN TAM GAZ!

KOZAN

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, "Kozan'a Güven" uygulamaları kapsamında 30 farklı noktada 261 emniyet personeli ile gerçekleştirdiği operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına ve kaçakçılara göz açtırmadı.

Operasyonlarda 2 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, 17 fişek, 20.24 gram uyuşturucu/uyarıcı madde ve 311 tablet uyuşturucu/uyarıcı madde ele geçirildi.

Ayrıca operasyonlarda 2 uyuşturucu satıcısı da dahil olmak üzere 9 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yakalanan kişilerden 1'i uyuşturucu ticareti, mala zarar verme ve bıçak/alet satışı aranması, 1'i 9 ay kesinleşmiş hapis cezası, 1'i 8 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası, 1'i 7258 SKM suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası, 1'i kamu yararına tahsil edilen eşya hırsızlığından 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası, 1'i bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası, 1'i 6 ayrı dosyadan 8 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 1'i korku, kaygı ve panik yaratacak tarzda silahla ateş etme suçundan 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile cezalandırıldı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, "Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Suçlulara asla aman vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızdan da her türlü ihbar ve şikayetlerini 112 Polis İmdat Hattı'na bildirmelerini rica ediyoruz." İfadelerini kullandı.