KOZAN’DA HAMSİFİNGER BALIK EKMEK ZİNCİRİ AÇILIYOR

KOZAN’DA HAMSİFİNGER BALIK EKMEK ZİNCİRİ AÇILIYOR

Türkiye’nin en büyük balık ekmek zincirlerinden HAMSİfinger, 27 Eylül Cuma günü Kozan’da açılıyor. İşletmeciler Ünal Korkmaz ve Tarık Yıldız, tüm halkı açılışa davet ediyor.

Türkiye'nin en büyük balık ekmek zincirlerinden biri olan HAMSİfinger, Kozan halkıyla buluşmaya hazırlanıyor. İşletmeciliğini Ünal Korkmaz ve Tarık Yıldız’ın üstlendiği HAMSİfinger, 27 Eylül Cuma günü Çevre Yolu Üniversite Kavşağı’nda saat 15.00’de yapılacak açılışla kapılarını açacak.

Açılış öncesi Ünal Korkmaz ve Tarık Yıldız, Erciyes Media Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erciyes’i ziyaret ederek, kendisini açılışa davet ettiler. Hüseyin Erciyes nezdinde tüm Kozan halkını açılışa beklediklerini dile getiren Korkmaz ve Yıldız, "Kozan’da böyle bir yatırımı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Balık ekmek lezzetini herkesle buluşturmayı hedefliyoruz. Açılışımıza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Amacımız, halkımıza hem kaliteli hem de uygun fiyatlı lezzetler sunmak," şeklinde açıklamalarda bulundular. 

HAMSİfinger, balık severlere yeni bir tat deneyimi sunarken, uygun fiyat ve yüksek kalite anlayışıyla Kozan’da fark yaratmayı hedefliyor. Ünal Korkmaz ve Tarık Yıldız, balık ekmek lezzetini Kozan halkının beğenisine sunacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.