Anahtar Kelimeler: Kozan’ kadına silahlı saldırı

Kozan’da kadına silahlı saldırı

Kozan’da kadına silahlı saldırı

Kozan’da bir kadın sokak ortasında kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla vurularak yaralandı.

Olay, Tufanpaşa Mahallesi Karaoğlu Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre; Zübeyde D. isimli şahıs bir süredir B.U. isimli şahıs tarafından rahatsız ediliyordu. Rahatsızlıklardan dolayı emniyete giderek şikayetçi oldu. Bugün 14.00 sularında Karaoğlu Sokak üzerinde motosiklet ile gelen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile ayağından yaralanan kadın, Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı kadının babası Halil D. gazetecilere yaptığı açıklamada; “Adana'dan Kozan'a gelen B.U. isimli şahıs kızımı rahatsız ediyor. Kızımı para karşılığında satacakmış. Daha önce 5 defa emniyete giderek şikayetçi olduk. Bugün de bu olayı gerçekleştirdiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma sürerken, Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Zübeyde D.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.