KOZAN’DA KAHRAMAN POLİS VE ASKERLERE KAN BAĞIŞI MADALYASI

KOZAN’DA KAHRAMAN POLİS VE ASKERLERE KAN BAĞIŞI MADALYASI

Kozan’da, polisler ve askerler kan bağışı kampanyasında buluştu. 36 kez kan veren polis Mehmet Bozoğlan ve 13 kez kan veren Üsteğmen Samet Gedik’e Türk Kızılay’ı tarafından madalya verildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis ve askerler, "Kan sürekli ihtiyaç, birbirimize kandan bağlıyız" sloganıyla yılın ikinci kan bağışı kampanyasını başlattı. Türk Kızılay'ı Kozan Şubesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, 36 kez kan bağışında bulunan polis memuru Mehmet Bozoğlan ve 13 kez kan veren Üsteğmen Samet Gedik'e madalya takdim edildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay’ı Kozan Şubesi ile bu yılki ikinci kan bağışını düzenliyoruz. Kan ve kök hücre bağışının hayati önemini vurguluyoruz. Geçen bağışımızda 70 ünite kan topladık, bu kez 100 ünite hedefliyoruz” dedi. 

Türk Kızılay'ı Kozan Şube temsilcisi Oğuz Cengiz ise, bir ünite kanın üç kişinin hayatına dokunduğunu belirterek, bağış yapan tüm güvenlik güçlerine ve vatandaşlara teşekkür etti.