Tarih: 13.06.2024 15:15

KOZAN’DA MUHTEŞEM KONSER

Facebook Twitter Linked-in

Konser, yarım asırdan fazla piyasaya bomba gibi düşmüş birbirinden güzel nostaljik şarkıların solistler ve koro tarafından seslendirilmesiyle gerçekleşti. Müzik dünyasının Kozan'daki parlayan isimlerinden biri olan Muzaffer Atıcı'nın şefliğindeki "Nostalji Bahar Konseri’”ne, Kozan halkı büyük ilgi gösterdi ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Gecede hem koro hem de solist olarak sahneye çıkan sanatçılar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar birbirinden nostaljik şarkıları seslendirdi. Bu performanslar sırasında salonda alkışlar sürekli olarak yükseldi ve sanatçılar büyük beğeni topladı. Muzaffer Atıcı'nın şefliğinde sahne alan korodaki sanatçılar arasında memur, esnaf, doktor gibi farklı meslek dallarında görev yapan ve müziğe kendini adamış isimler bulunuyordu. Bu çeşitlilik, konserin zenginliğine ve derinliğine katkıda bulundu.

Konserin sonunda, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür amacıyla plaket ve içecek takdimleri gerçekleştirildi. Geceye Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ile birlikte kurum müdürleri ve daire amirleri de katıldı. Muzaffer Atıcı, konuşmasında, böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, emeği geçen herkese teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —