Anahtar Kelimeler: Kozan’ Öğretmenler kutlandı

Kozan’da Öğretmenler Günü kutlandı

Kozan’da Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Kozan'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile 50. Yıl Şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde program düzenlendi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Kozan Belediye Sineması'nda  24 Kasım Öğretmenler Günü programında günün önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş tarafından yapıldı.

50. Yıl Şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında göreve başlayan yeni öğretmenler öğretmenlik yemini ettiler.

Programda, Şehit öğretmenler de unutulmadı. Türkiye'nin dört bir köşesinde teröristlerce şehit edilen öğretmenler hazırlanan sinevizyon gösterisi ile anıldı. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. 50. yıl şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan kareografilerle program devam etti. İlçe genelinde yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerde görev alan öğretmenler Kaymakamlık Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Program sonunda müzik öğretmenleri tarafından seslendirilen birbirinden güzel türküler 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine renk kattı.

Yıl içerisinde emekli olan öğretmenlerin isimleri sinevizyon gösterisi ile aktarıldı. Program sonunda Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, 50. Yıl Şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine düzenledikleri program için teşekkür etti.