Anahtar Kelimeler: Kozan’ sıcak dakikalar

Kozan’da sıcak dakikalar

Kozan’da sıcak dakikalar

Kozan'da devriye gezen polis ekipleri şüphelendikleri kişiyi incelemek isterken, şüpheli otomobil ile kaçmaya çalıştı Polis otosuna çarptı, bir polis hafif olarak yaralandı.

Olay, Şevkiye Mahallesi Çay Sokak civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; devriye gezen asayiş ekipleri şüphelendikleri bir kişiyi incelemek istediler. O esnada şahıs 01 C 8666 plakalı otomobil ile kaçmak istedi. Manevra yaptığı esnada polis otosuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile polis otosunda bulunan bir polis hafif olarak yaralandı. Kaza yapmasına rağmen durmayan şüpheli otomobille kaçmaya devam etti. Polis ekipleri, otomobilin arkasından ateş ederek dört lastiği de patlattı. Yaklaşık 300 metre kaçabilen şüpheli şahıs otomobil ile Çay Sokak üzerinde bulunan bir  çöp konteynıra çarparak durabildi. Araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, polis sokak ve çevresini abluka altına aldı. Şüphelinin yakalanması için geniş çaplı raştırma yapan polis ekipleri, şüphelinin kullandığı aracı detaylı incelemek için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Öte yandan hafif olarak ayağından yaralanan polis memuru da tedavisinin yapılması için devlet hastanesine götürüldü.

Polisin yaşanan olayla ilgili olarak incelemesi sürüyor.