Anahtar Kelimeler: KOZAN’ TRAFİK KAZASI YARALI

KOZAN’DA TRAFİK KAZASI, 1 YARALI

KOZAN’DA TRAFİK KAZASI, 1 YARALI

Kozan’da sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil yaklaşık 3 metrelik yükseklikten aşağı düşerek bir evin duvarına çarparak durabildi. Kazada, sürücü yaralandı.

Kaza, sabaha karşı 04.00 sıralarında Kadirli Caddesi üzerinde meydana geldi. Kadirli istikametinden Kozan istikametine seyir halinde olan Muhammed Ali Özkan'ın kullandığı 01 KAK 43 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini Hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek evin duvarına çarparak durabildi. Meydana gelen trafik kazasında sürücü otomobil içerisinde sıkıştı.

İhbar edilmesi üzerine kaza yerine CAN-KUR, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sıkıştığı yerden CANKUR ekiplerinin çalışması sonucu çıkartılırken, ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Evde yaşayan vatandaşlar, büyük bir gürültü ile uyandıklarını ifade ederek korku dolu anlar yaşadıklarını ifade ettiler.

Otomobil çekici yardımı ile kaza yerinden kaldırılırken, polisin 1 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenildi.