Anahtar Kelimeler: Kozan' yolcu otobüsü devrildi

Kozan'da yolcu otobüsü devrildi

Kozan

Hacıbeyli civarında Kadirli'den Adana'ya gitmekte olan yolcu otobüsü direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Kadirli Adana Karayolu üzerinde bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi üzerine çok sayıda yolcu yaralandı. 23 Yolcusu bulunan otobüste şoför ve 4 yolcunun durumunun ağır diğer yaralılarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.  
Kaza, Kadirli Adana Karayolu Hacıbeyli Mahallesi güzergâhın da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir otobüs firmasına ait 01 AS 888 plakalı yolcu otobüsü Ceyhan istikametine seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Otobüste şoför ve muavin ile birlikte bulunan 23 kişi Kozan Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada şoför ve 3 yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken 19 yolcunun tedbir amaçlı hastanede kontrolleri sürüyor. 
Yaşanan Kaza Sonrası Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık ve Trafik ekipleri kaza bölgesinde geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor. Kazanın ilk belirlemelere göre Otobüs şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesinden kaynaklı olduğu iddia edildi.