KOZAN´DAKİ TARİHİ SOKAKLAR BÖLGEYE ÖRNEK OLUYOR

KOZAN´DAKİ TARİHİ SOKAKLAR BÖLGEYE ÖRNEK OLUYOR

Kozan Belediyesi´nin restorasyonunu yaparak ilçe turizmine kazandırdığı tarihi sokaklar, bölgedeki diğer tarihi sokaklara örnek oluyor.

 

İlçede bulunan tarihi sokaklar ve cephe sağlıklaştırma çalışmalarını incelemek amacıyla, Seyhan Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Özkan Evren ve bazı yetkililer Kozan´a geldi. Belediye Başkan yardımcısı Yaşar Şenöz´ü makamında ziyaret eden Evren ve beraberindekiler daha sonra 2014 yılı Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan ve Kozan Belediyesi tarafından başarıyla uygulanan ?Yeğenoğlu Sokak Sağlıklaştırma Projesi?ni yerinde inceledi. Tarihi Mustafa Kemal Sokak ve Yeğenoğlu Sokağı gezen ekip Kozan Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü ve Proje Koordinatörü Ahmet Korkut´tan bilgi aldı.

 

Seyhan ilçesindeki Avukat Turhan Arın Sokağında sağlıklaştırma çalışması başlatacaklarını belirten Özkan Evren, uygulanan projeyi yerinde görme imkanı bulduklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Ayrıca gösterilen ilgiden dolayı Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve ekibine teşekkür etti.