Anahtar Kelimeler: Kozan’ gururlandıran şampiyon

Kozan’ı gururlandıran şampiyon

Kozan’ı gururlandıran şampiyon

Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bayan güreş takımı sporcusu Türkiye şampiyonluğunu kazanarak herkesi gururlandırdı.

Geçtiğimiz yıllarda da aldıkları şampiyonluklarla ve derecelerle isimlerinden sıkça söz ettiren bayan güreş takımı sporcularından Hatice Nur Sarı yine bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonluğunu ilan etti. 18 - 20 Nisan tarihleri arasında Tekirdağ Çorlu'da yapılan 2021 Büyük Yıldız Kadın Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonları Milli Takım seçmelerine doktor raporu ile katılan 69 kilogramdaki üst yaş grubu ile mücadele ederek Türkiye şampiyonu oldu. Antrenör Tuğba Yılmaz zor zamanlar geçirerek bütün takım sporcularını aralıksız olarak çalıştırdı. Gelinen noktada üst üste alınan başarılar kızların önümüzdeki süreçte de Kozan'ın Dünya çapında…

 Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bayan güreş takımı sporcusu Türkiye şampiyonluğunu kazanarak herkesi gururlandırdı.

Geçtiğimiz yıllarda da aldıkları şampiyonluklarla ve derecelerle isimlerinden sıkça söz ettiren bayan güreş takımı sporcularından Hatice Nur Sarı yine bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonluğunu ilan etti. 18 - 20 Nisan tarihleri arasında Tekirdağ Çorlu'da yapılan 2021 Büyük Yıldız Kadın Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonları Milli Takım seçmelerine doktor raporu ile katılan 69 kilogramdaki üst yaş grubu ile mücadele ederek Türkiye şampiyonu oldu. Antrenör Tuğba Yılmaz zor zamanlar geçirerek bütün takım sporcularını aralıksız olarak çalıştırdı. Gelinen noktada üst üste alınan başarılar kızların önümüzdeki süreçte de Kozan'ın Dünya çapında duyulması için çok iyi işler yapacağı yönünde. Antrenör Tuğba Yılmaz: "Her şey bugün içindi ve değdi. 18 - 20 Nisan tarihleri arasında Tekirdağ Çorlu'da yapılan 2021 Büyük Yıldız Kadın Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonları Milli Takım Seçmelerinde doktor raporu ile katılan 69 kilogramdaki üst yaş grubu ile mücadele eden Hatice Nur Sarı şampiyon oldu. Rabbime hamdolsun. Yolun bahtın açık olsun kızım. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Kozan Kaymakamımız Sayın Şafak Gürçam’a, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faruk Sönmez’e, Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Kürşat Gültekin'e, Kozan Halk Eğitimi Merkezi müdürümüz Sayın İsmail Bünyamin Akbulut'a ve ismini sayamadığım herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emek verildiğinde, fırsat verildiğinde neler yapabileceğimizi herkese göstermiş olduk. Bundan sonraki süreçte de kızlarımız ile sıkı çalışmalar yürüterek üst üste başarılar almayı hedefliyoruz. Yolumuz ve bahtımız açık olsun.” ifadelerini kullandı.