KOZAN İMAR LİMİTED KALİTESİNİ ARTTIRDI

KOZAN İMAR LİMİTED KALİTESİNİ ARTTIRDI

Kozan Belediyesi’ne bağlı Kozan İmar Ltd. Şti. ISO 9001 kalite belgesini yenileyerek bünyesinde faaliyet gösteren 5 tesise de İSO 22000:2005 gıda güvenliği ve kalite belgesi aldı.

Şirket yönetiminin ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı ile yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmaları tamamladı. Daha önce alınan ISO 9001:2008 Kalite Belgesini yenileyen şirket, bünyesinde faaliyet gösteren fırın, restoran, kafeterya, beton elamanları ve butik otel için ise ISO 22000:2005 gıda güvenliği ve kalite belgesi aldı.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan idari binada gerçekleşen tören ile belgeler şirket yetkililerinden Hacı Ali Yılmaz’a teslim edildi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla ADN Danışmanlık tarafından yapılan denetimler sonrasında Kozan İmar Ltd. Şirketi’nin 3 yıl geçerli olan ISO 9001-2008 kalite yönetim belgesi de yenilenmiş oldu.

Belgeler hakkında bir açıklama yapan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Bünyesinde çalışan yüzlerce çalışanı ile Kozan’da en büyük istihdamı sağlayan limited şirketimiz aldığı bu belgeler ile vatandaşa hizmet noktasında var olan sorumluluğunu perçinlemiş oldu. Kurum olarak, belirlediğimiz misyon, vizyon ve yönetim ilkelerimiz ışığında görevimiz olan hizmet üretme faaliyetlerini daha kaliteli hale getirtmeyi hedefliyoruz” dedi.